R A I L G O E D . N E T                          

Railgoederenvervoer in en om Nederland                                        

 

 

Gastenboek Railgoed

22 berichten op 5 pagina's
Marco Schoonhoven
22-04-17 10:24:59
Leuk, Vlaardingen! En actueel natuurlijk! Voor mij redelijk dichtbij maar ik heb ook vaak moeten langsrijden voor ik een bediening van Vopak heb kunnen spotten. De afgelopen paar jaar was de kan daarop echter flink toegenomen en sindsdien had ik een paar keer geluk.
Als je wilt kan ik je nog foto's leveren (die je wat mij betreft mag gebruiken) van het spoor op het terrein van Hydro Agri, vlak voor de afbraak, en van het stootjuk van de westelijke stamlijn na de opbraak van het grootste deel van die westelijke tak. Verder mis ik nog - maar misschien komt die nog? - de loc van Imerys. Die heb ik zowel op het kadespoor (met een forse telelensinstelling gemaakt) als op het oostelijke spoor kunnen fotograferen. Daar staat hij volgens mij nog dus mocht je nog eens in de buurt zijn... al moet je je daarvoor wel door wat struikjes worstelen om een beetje een foto te kunnen maken.
Adje van Daalen
24-06-16 08:54:20
Ergens vroeg in de jaren '80 ging ik mee met een NVBS-excursie naar de VAM in Wijster. Werd -weet niet meer waar- een E-rijtuig achter de vuilniswagens gekoppeld en reden we laat het terrein op. Midden in de nacht rondleiding en uitleg. En weer terug voor ontbijt in Deventer waar we werden afgekoppeld. Gek!
rudi liebrand
27-02-16 00:26:40
dank je Marco, de foto's zijn vooral van C. Koelewijn. Die VAM-treintjes kwamen op de vreemdste plekken.
Marco Schoonhoven
26-02-16 21:21:32
Oei, wat leuk: Zandvoort. Daar kwam ik als toen Haarlemmer vaak, maar ik had toen meer oog voor het gerangeer met plannen W en ICR. Ik zal ook niet op de hoogte zijn geweest van de rijtijden van de VAM. Ik kan me die terugstekende sporen ook niet echt herinneren. Leuk!
Marco Schoonhoven
04-09-15 21:36:50
Interessant, het Blerickse! Ben er zelf niet zo bekend (behalve het Wadloperafscheid bij ECT!), en dan vooral niet Cabooter.
Tonen: 5  10   20