R A I L G O E D . N E T                             

Railgoederenvervoer in en om Nederland                                                  

 

 

Gastenboek Railgoed

19 berichten op 2 pagina's
rudi liebrand
03-06-17 23:58:20
Dank je wel, Jos
Dank je wel, Marco, Jaaa,, andere foto's heb ik niet. Ik houd me aanbevolen voor de foto's die jij hebt! Zeker voor die van Hydro Agri, Maar ook de loc van Imereys heb ik niet, hij staat wel op Industriespoor van Henk Kolkman. Als je ze stuurt, zal ik ze snel toevoegen! Bedankt alvast.
Jos Heijligers
26-05-17 21:21:12
Hoi Rudi,
Mooie foto's en een duidelijk overzicht. Ook voor een leek.
Heel bijzonder vond ik de foto van de 'zandspuiter'.­ Daar had ik nog nooit van gehoord!
Marco Schoonhoven
22-04-17 10:24:59
Leuk, Vlaardingen! En actueel natuurlijk! Voor mij redelijk dichtbij maar ik heb ook vaak moeten langsrijden voor ik een bediening van Vopak heb kunnen spotten. De afgelopen paar jaar was de kan daarop echter flink toegenomen en sindsdien had ik een paar keer geluk.
Als je wilt kan ik je nog foto's leveren (die je wat mij betreft mag gebruiken) van het spoor op het terrein van Hydro Agri, vlak voor de afbraak, en van het stootjuk van de westelijke stamlijn na de opbraak van het grootste deel van die westelijke tak. Verder mis ik nog - maar misschien komt die nog? - de loc van Imerys. Die heb ik zowel op het kadespoor (met een forse telelensinstelling gemaakt) als op het oostelijke spoor kunnen fotograferen. Daar staat hij volgens mij nog dus mocht je nog eens in de buurt zijn... al moet je je daarvoor wel door wat struikjes worstelen om een beetje een foto te kunnen maken.
Adje van Daalen
24-06-16 08:54:20
Ergens vroeg in de jaren '80 ging ik mee met een NVBS-excursie naar de VAM in Wijster. Werd -weet niet meer waar- een E-rijtuig achter de vuilniswagens gekoppeld en reden we laat het terrein op. Midden in de nacht rondleiding en uitleg. En weer terug voor ontbijt in Deventer waar we werden afgekoppeld. Gek!
rudi liebrand
27-02-16 00:26:40
dank je Marco, de foto's zijn vooral van C. Koelewijn. Die VAM-treintjes kwamen op de vreemdste plekken.
Marco Schoonhoven
26-02-16 21:21:32
Oei, wat leuk: Zandvoort. Daar kwam ik als toen Haarlemmer vaak, maar ik had toen meer oog voor het gerangeer met plannen W en ICR. Ik zal ook niet op de hoogte zijn geweest van de rijtijden van de VAM. Ik kan me die terugstekende sporen ook niet echt herinneren. Leuk!
Marco Schoonhoven
04-09-15 21:36:50
Interessant, het Blerickse! Ben er zelf niet zo bekend (behalve het Wadloperafscheid bij ECT!), en dan vooral niet Cabooter.
Rudi Liebrand
06-01-15 00:23:18
Dank heren.
@Marco: een hele dag is niet te doen, nee, ik heb het in stukjes gedaan, maar dan nog zit er heel wat wachttijd in.
@ Jim, een update van Oss komt er voorlopig niet, maar deze pagina was al aardig bij:
http:­//­www.­railgoed.­nl/­20-­oss.­html
Het is wel erg verheugend dat na zoveel jaren stilte Oss een van de drukkere raccordementen is geworden en dat er zelfs wordt uitgebreid. Een voorbeeld voor andere plaatsen in het land.
Jim van den Heuvel
05-01-15 16:57:15
Oooh ja, is het je ook al opgevallen dat ze op Oss-Elzenburg in noordelijke richting ook een spoor willen leggen voor aansluiting op (o.a) Bracofeed. Nog meer goed nieuws voor Oss ;)
Jim van den Heuvel
05-01-15 16:36:57
En wanneer komt er een update over Oss? ;p
De site ziet er trouwens goed uit!
Tonen: 5  10   20